• logo week van de oefentherapie 201

    vvocm

Week van de oefentherapie 2018

18-09-2018, 17:20 | Lezersnieuws | Rina

De praktijk voor oefentherapie Mensendieck van Rina Deijns doet ook dit jaar weer mee met “de week van de oefentherapie”.

Kinderen, jongeren en volwassen met klachten aan het bewegingsapparaat of een chronische aandoening hebben veel baat bij oefentherapie. Dat vinden niet alleen de cliënten/patiënten zelf, die de meerwaarde van oefentherapie aan den lijve ondervinden, maar dat blijkt ook uit onderzoek. Wetenschappelijk is aangetoond dat oefentherapie Mensendieck over het algemeen zeer goede resultaten geeft en ook op lange termijn effectief is. 

NB Per 1 januari 2008 kunt u zonder verwijzing bij de oefentherapeut Mensendieck terecht voor behandeling van houding- en bewegingsklachten. De behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars in het aanvullende pakket. Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basisverzekering.

Deze week kunt u vrijblijvend op afspraak, onder andere, met een van onderstaande vragen bij Rina terecht.

-Wilt u een houdingscheck, omdat u benieuwd bent hoe u er met een goede (zit) houding voor kunt zorgen dat u geen klachten zult ervaren bij het werken met de tablet en/of pc?

-Wilt u weten hoe u het in de broek plassen bij het lachen kunt voorkomen?

-Wilt u weten wat u kunt veranderen aan uw tilhouding en hoe u kunt voorkomen dat het door een verkeerde houding in uw rug schiet?

-Wordt u ook zo vermoeid wakker? Ervaart u problemen met in slaap vallen en doorslapen? Dan bent u bij de slaapoefentherapeut aan het juiste adres! De slaapoefentherapeut is bij uitstek geschikt voor het behandelen van uw slaapproblemen Meer weten?

U kunt contact met haar opnemen via de mail rina@beterbewegen.nl of telefoon 0318-631931 of 06-27138039 .