• Voorzitter Vincent Oostindië van TweeVV

    Lia van den Eertwegh
  • Overzicht vanuit Sportcafé Time Out

    Lia van den Eertwegh

Vincent Oostindië; de nieuwe voorzitter van TweeVV

23-09-2018, 18:41 | Lezersnieuws | lia

Aan het eind van vorig seizoen vond er een voorzitterswisseling plaats bij TweeVV. Arjen Bos heeft de volleybalvereniging vele jaren geleid, hij was naar binnen en buiten het gezicht van TweeVV.

Maar hij heeft zijn zetel in het bestuur beschikbaar gesteld. Vincent Oostindië (41) is de nieuwe voorzitter van TweeVV. Vincent is gepokt en gemazeld binnen TweeVV. Op zijn twaalfde werd hij jeugdlid en jaren later speelde hij in het eerste team. In die periode was hij actief als speler, scheidsrechter en zat hij in enkele commissies. “Ik speelde competitie tot vijftien jaar geleden. Nu ben ik alweer een paar jaar betrokken bij TweeVV via mijn dochter die er speelt en ik speel ook weer bij het eerste team.”

Helder en duidelijk

Vincent over zijn rol als voorzitter: “Heel belangrijk vind ik transparantie, dat we helder en duidelijk zijn naar de leden over wat we doen. Dat het duidelijk is waar we voor staan en waar we heen gaan. Ik houd niet van open eindjes maar van besluiten en helderheid in de taakverdeling. Fijn is dat we daarbij ondersteund worden door een grote groep vrijwilligers.
Ede verdient een grotere volleybalclub dan we nu zijn. Daar gaan we voor. We willen meer jeugd aantrekken, vooral ook jongens, die door kunnen stromen naar de seniorenteams.
Ik streef naar een club waarbinnen leden in de volle breedte kunnen trainen en spelen, van hoog niveau tot volleyballen in een ontspannen sfeer.”

Van der Knaaphal 

Wanneer we het hebben over Vincents ambities met TweeVV, dan vertelt hij enthousiast: “Ik ben nu bezig mijn netwerk in deze regio uit te breiden. Nu al heb ik veel contacten rondom Talentontwikkeling. Ik ben dan ook heel blij met onze overstap naar de Van der Knaaphal. Dat is ook goed voor TweeVV want nu trainen we allemaal dicht bij elkaar – ook in de Streekhal ernaast – en kunnen we in het Sportcafé Time Out elkaar treffen. Het is een mooi café dat uitkijkt over de speelvelden en de open tribunes. Belangrijk vind ik ook dat ons eerste mannen- en vrouwenteam niet meer op hetzelfde tijdstip spelen. Ze spelen nu op thuisdagen na elkaar, om 16.00 en 18.00 uur, waardoor leden en volleybalfans beide wedstrijden kunnen volgen.”

Aan alles is te merken dat het nieuwe, verjongde bestuur, én de start van het seizoen in de prachtige topsporthal, nieuw elan brengen binnen de vereniging.
Zaterdag 29 september is de eerste thuisdag in de Van der Knaaphal.