• Strijd om de jaarlijkse clubtitels bij Karateschool Fightin’ Nabil

    Karateschool Fightin' Nabil

Vier clubtitels voor Edese karateka's

16-06-2019, 23:50 | Lezersnieuws |

De namen van de clubkampioenen van Karateschool Fightin’ Nabil zijn bekend. De karateka's, afkomstig van vestigingen van de club in Ede en Amsterdam, streden afgelopen zondag in de Calandhal in Amsterdam Osdorp om de jaarlijkse clubtitels. Dat leverde een sportieve dag vol mooie technieken, spannende partijen en fighting spirit op. 

De Edese karateka’s die zich het komende jaar clubkampioen mogen noemen zijn: Badr Din Arbaj (schijngevecht), Douaa El Ouarzazi, Soufiane Tounsi, Levy Blumink en Basem Kamel (sparren). Tweede plaatsen waren er voor: Soufiane Tounsi (schijngevecht), Besan Kamel, Badr Din Arbaj en Vlinder Karel (sparren). Brons: Darine Otify, Besan Kamel, Vlinder Karel (schijngevecht), Lotte van Stempvoort, Leah Mwake Vije en Jomana Otify (sparren). 

Fair Play Cup
Het thema van de kampioenschappen was sportiviteit en respect. Voor deelnemers die op dat vlak op een uitmuntende manier positief opvielen was er de zogeheten Fair Play Cup. De vier winnaars van die eervolle beker zijn: Lisa Emmelkamp, Alena den Engelsman, Safouan Errahouti en Leah Mwake Vije.

Freestyle karate
Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers en het publiek genieten van een prachtige demonstratie door Soraya Wahjudi uit Almere. De 20-jarige Wahjudi, ooit finaliste bij Holland’s Got Talent, liet een spetterende show freestyle kata zien: karatetechnieken op eigen muziek. 

Voor meer informatie over karatelessen vanaf 3,5 jaar in Ede (Veldhuizen en Zuid): zie www.fightinnabil.nl