Verlies voor gehandicapt TweeVV

18-03-2018, 22:32 | Lezersnieuws | Lia

Na vier overwinningen op rij moesten de mannen van TweeVV in Westervoort – in een overigens ijskoude hal – een verlies incasseren tegen Wevoc, het werd 3-1 voor de thuisploeg.

De mannen kwamen gehandicapt aan de start. Zij misten spelverdeler Aldo Kranenbarg die dit seizoen door een blessure niet meer in actie komt maar wel als coach zal optreden. Daarnaast waren middenman Niels Velthuijs en buitenaanvaller Jurjen Landman afwezig. TweeVV had daardoor geen enkele wissel beschikbaar. En toch had er meer ingezeten wanneer de servicedruk van TweeVV veel beter was geweest want daar schortte het vooral aan. Het goed spelende Wevoc zorgde wel voor servicedruk en zette TweeVV steeds weer op achterstand. Alleen in de derde, gewonnen, set kwamen de Edenaren als vanouds wel goed door met hun service waardoor het ineens goed begon te draaien.

Ondanks dit verlies blijft TweeVV stevig op plek vier staan in de promotieklasse.

Programma

De mannen spelen donderdagavond 22 maart om 21.15 uur in Dreumel tegen Touché dat achtste staat. De vrouwen, nu boven aan de ranglijst, spelen zaterdag 24 maart om 14.30 uur in De Omnibus in Arnhem tegen het sterke Volvera dat derde staat.