• Woensdagavond 23 Augustus organiseert de Sub samen met de Jopen Brouwerij een 'Tap Takeover'

    TC

Veel activiteiten bij Biercafé Substitute tijdens de Heideweek

11-08-2017, 18:50 | Lezersnieuws | Biercafe Substitute

Dit jaar is er bij Biercafé Substitute veel te doen tijdens de Heideweek. Op dinsdag 22 augustus is er van 17.00 uur tot 21.00 uur het hamburgerfestijn. Twee hamburgers, met toppings naar keuze, voor €8,50. Voor kinderen geldt een aangepaste prijs. Inschrijven is noodzakelijk en kan aan de bar.

Op het gebied van speciaalbier heeft Biercafé Substitute een naam hoogte te houden. Op de bierkaart staan vele bieren, voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er buiten de kaart om verschillende bieren te krijgen, zowel op fles als van de tap.

Woensdag 23 augustus neemt brouwerij Jopen de zes bierkranen over met hun fantastische bier en nemen ze speciale edities op fles mee. Bij Jopen brouwt men met zorg en passie hoogwaardige speciaalbieren met een link naar het verleden. Achter bier schuilt een bijzonder verhaal en dat proef je. De vele bekroningen in binnen- en buitenland zijn daarvoor het bewijs.

Vrijdag 25 augustus is Palm Paarse Vrijdag. Het moment om met vrienden en oude bekenden een Palm (of één van de andere 120 bieren) te drinken aan de buitenbar.

Naast bier is er bij de Substitute ook aandacht voor live muziek. Het geweldige geluid van bluesband Jacuzzi wil je op donderdag absoluut niet missen.

De laatste zaterdag van de heideweek is er old school jammen op de bovenverdieping onder leiding van de Substitute huisband. De huisband heeft jarenlange ervaring en heeft de afgelopen jaren meerdere malen op de grote podia gestaan in de Heideweek. Iedereen is van harte welkom om mee te jammen en te komen luisteren.