• Stichting De Verhuisfamilie in actie in Ede.

    Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie in actie in Ede

24-10-2018, 09:58 | Lezersnieuws | Stichting

Stichting De Verhuisfamilie heeft met de belangeloze inzet van Van Hunen & Zn. Verhuizingen een alleenstaande vrouw uit Ede verhuisd naar haar nieuwe woning.

Het goede doel De Verhuisfamilie zet zich in voor eenzame en minvermogende mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiële middelen of het netwerk voor hebben. Er worden daarbij alleen aanvragen in behandeling genomen die ingediend zijn door een hulpverlener. Op die manier kwam er voor deze verhuizing een verzoek binnen door een medewerker van ‘Netwerk Dien je Stad’, een vrijwilligersnetwerk van jongeren in Ede.

De Verhuisfamilie benaderde naar aanleiding van deze aanvraag een Erkende Verhuizer uit de regio: Van Hunen & Zn. Verhuizingen. Het verhuisbedrijf reageerde positief en heeft vervolgens, geheel belangeloos, de hulpvrager verhuisd naar haar nieuwe woning. “De verhuizing is goed verlopen: de verhuizers en vrijwilligers hebben allemaal hard gewerkt. Wij zijn zo blij dat het zo heeft mogen uitpakken en zijn jullie dan ook dankbaar voor“, aldus één van de vrijwilligers van Netwerk Dien je Stad.