• Manon Caron Stichting BO viert FEEST en Cees Koenraad Bedrijfsleider Restore Kringloop

    Restore

Stichting Bo viert Feest ontvangt cheque van Restore Kringloop

11-01-2019, 16:38 | Lezersnieuws | roelf

Op vrijdag 11 januari heeft Restore Kringloop in de winkel in Veenendaal een cheque uitgereikt aan Stichting BO viert FEEST! 

Stichting Bo vier FEEST uit Veenendaal zamelt geld in en organiseert verjaardagsfeestjes voor basisschoolkinderen die opgroeien in een gezin dat hier zelf de financiële middelen niet voor heeft. BO viert FEEST is volledig afhankelijk van giften en sponsoring. Afgestemd op de leeftijd van de kinderen, zijn er meerdere feestjes waar ze uit kunnen kiezen. Voor het bedrag van €40,- organiseert de stichting al een compleet feest.

Restore Kringloop vindt dat ieder kind een verjaardagsfeest verdient! Daarom heeft Restore Kringloop in november en december een actie gehouden. De opbrengst van alle knuffels die in onze winkels in Veenendaal en Ede zijn verkocht, kwam ten goede aan deze prachtige actie.

De actie was een enorm succes dankzij de klanten van Restore.

Met trots kunnen we een bedrag van maar liefst €593,65 doneren aan het prachtige doel van BO viert FEEST! Met deze bijdrage kunnen er weer heel wat feestjes georganiseerd worden en heel wat kinderen blij gemaakt worden.