Sportservice Ede neemt MBVO over van Malkander

14-12-2017, 15:30 | Lezersnieuws | Frans van Daal

Sportservice Ede neemt vanaf 1 januari 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) over van welzijnsorganisatie Malkander. Het sportprogramma voor ouderen bestaat al tientallen jaren. Voor de deelnemers verandert er niets door de overname. Sportservice Ede is erg blij dat het sportprogramma naar de organisatie is gekomen.

De afgelopen maanden zijn door Sportservice Ede en Malkander voorbereidingen getroffen om de overname soepel te laten verlopen. Uitgangspunt is dat de huidige groepen gehandhaafd blijven. Uiteraard is er altijd plaats voor nieuwe deelnemers bij de huidige groepen.

Meer bewegen Voor Ouderen is voor iedereen vanaf 55 jaar. Tijdens de lessen staat niet alleen het bewegen, maar ook het sociale aspect centraal. Er zijn verschillende sport- en beweegactiviteiten mogelijk zoals koersbal, gymnastiek, yoga, fitles, volksdansen, sport en spel, ontspannen en bewegen, country line en soul swing. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en beweeglijk te houden. Een proefles is altijd mogelijk en aanmelden voor een les is mogelijk via Angeline van de Kraats van Sportservice Ede, bereikbaar via 06 - 51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservice-ede.nl.