• Irene Music Kids

    Showkorpsen Irene
  • Rabobank Clubkas Campagne

    nvt

Showkorpsen Irene doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne. En iedere stem is geld waard!

19-09-2018, 13:20 | Lezersnieuws | Erika

Rabobank Vallei en Rijn steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in de regio. Elk jaar stellen zij hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeelt over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen. Moeilijk om een keuze te maken?

Wellicht geeft het bestedingsdoel van Showkorpsen Irene de doorslag.

Showkorpsen Irene heeft een eigen opleidingsprogramma. Het is een uitdagend traject dat tot doel heeft kinderen te laten instromen in de Jeugdshowband. Het opleidingsprogramma start met de Irene Music Kids. Voor kinderen van 6/7 jaar (groep 3/4 basisschool) is er gedurende één jaar de Algemene Muzikale Vorming (AMV). Kinderen vanaf 8/9 jaar (groep 5/6 basisschool) kunnen direct een instrument kiezen. In ongeveer twee jaar tijd leren zij dit instrument bespelen.

Meelopen in de jeugdshowband kan in principe vanaf 10 jaar, en in de showband vanaf 16 jaar.

De Irene Music Kids zijn ieder seizoen actief en treden ook op in het openbaar. Zij zijn tot op heden nog niet voorzien van een uniform wat toch echt hoort bij een ‘Music Kids Showband’. Daarnaast willen zij graag samen met de Jeugdshowband en Showband een mooi concert organiseren.

Jouw stem is geld waard! Wie kunnen stemmen?

Leden van Rabobank Vallei en Rijn ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 8 tot en met 23 oktober 2018 kunnen stemmen via de stemsite. Ieder lid stemt vijf keer, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging.

Alleen leden van Rabobank Vallei en Rijn mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 21 september 2018 lid worden en meestemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via rabo.nl/vr/lidworden.

Draag jij Showkorpsen Irene Ede een warm hart toe? Word dan nog voor 21 september lid van de Rabobank Vallei en Rijn en stem 8 oktober op Showkorpsen Irene!