• Samen met Vier het Leven naar theater

    Vier het Leven

Samen met stichting Vier het Leven een avondje uit voor ouderen

11-08-2017, 16:20 | Lezersnieuws | Vier het Leven

Het is nog volop zomer maar het nieuwe theaterprogramma voor het najaar is al bekend. Zou u ook wel eens naar een voorstelling willen gaan, maar ziet u er tegenop om dat te regelen? Of lukt het u niet meer om zelfstandig naar het theater te komen of is er niemand die met u mee kan gaan?

Bent u 65 jaar of ouder dan regelt de stichting Vier het Leven dat allemaal voor u.

Hoe gaat dat dan?

U wordt thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven die u naar het theater brengt, waar de koffie al klaar staat. Samen met de vrijwilliger en andere gasten van Vier het Leven geniet u van toneel, dans, film of muziek en na afloop drinken ze nog gezellig een glaasje. En natuurlijk worden alle gasten weer veilig thuis gebracht.

Programma-aanbod

Bij mensen die al eerder met Vier het Leven zijn meegegaan valt een dezer dagen het nieuwe programmaboekje op de deurmat. Met een heel gevarieerd aanbod. Elke drie maanden ontvangen de gasten van Vier het Leven een nieuw programmaboekje en kunnen zij een keuze maken uit voorstellingen in diverse plaatsen.

Hoeveel kost het?

De kosten verschillen per voorstelling. Gasten betalen het eigen entreekaartje met nog een kleine bijdrage voor consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. U betaalt vooraf aan Vier het Leven; op de avond zelf hoeft u geen portemonnee mee te nemen.

Interesse?

U kunt het programmaboekje voor Ede/Veenendaal gratis aanvragen via telefoonnummer 035 - 5245156 of kijk op www.4hetleven.nl.