• aanleg warmtetracé

    Roseboom

Roseboom Warmtedistributie BV - Klaar voor de toekomst!

31-01-2019, 13:05 | Lezersnieuws | Judith

Roseboom-Ede is al ruim zeventig jaar een stabiele partner in de markt van civiele techniek en transport. Vanuit dit fundament is in de afgelopen vijf jaar een nieuwe activiteit ontwikkeld: de aanleg van duurzame warmtenetwerken.  Dit heeft geresulteerd in de oprichting van Roseboom Warmtedistributie B.V. begin dit jaar.

 ‘De nieuwe BV maakt het mogelijk om ons maximaal te kunnen focussen op alle ontwikkelingen binnen het vakgebied van de warmtedistributie’, aldus Jan Koole, algemeen directeur bij Roseboom.

De energietransitie is een uitdaging voor de Nederlandse overheid, bedrijven en consument. Het aanleggen van duurzame warmtenetwerken is een belangrijk onderdeel van deze transitie. Roseboom is als sinds 2013 betrokken bij de aanleg van warmtenetten en deed hier ruime ervaring in op.

Houder van het certificaat Certificeringsregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CBK)

Roseboom Warmtedistributie legt, samen met aannemers- en transportbedrijf Roseboom en/of  lokale partners, duurzame warmtenetwerken aan op locaties in heel Nederland. De nieuw opgerichte BV behaalde hiervoor onlangs het certificaat Certificeringsregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CBK).

Het certificaat garandeert opdrachtgevers dat Roseboom voldoet aan de nu geldende eisen die gesteld worden om te kunnen werken in de warmtedistributie.