• Patrick van Damme -Jong Belegen

    Geert Nieuwenhuis

Rockfeest in Cultura

29-03-2018, 13:35 | Lezersnieuws | Gerda

Op zondagmiddag 15 april is het weer feest in Cultura. Met ROS PAKT UIT#7 van Rockin’ Old School; 49+ en (weer) spelen in een band.

Van 14.30 uur tot 15.30 uur zijn er twee optredens in de popzaal van Cultura door de bands ‘Greyhound Jam’ en ‘The Blue Band’, gevolgd door de onthulling van het 3,5 meter hoge kunstwerk ‘WOODROCK’ in het Atrium van Cultura dat Coos Hoving speciaal voor dit co-creatieve experiment ontwierp.

De leden van de Houtclub werkten in de afgelopen 8 weken synchroon met de muzikanten van Rockin’ Old School (ROS) aan het programma voor ROS PAKT UIT#7. Dit experiment, dat een kunstzinnige impuls voor de Houtclub betekent, is mede mogelijk dankzij de financiële bijdrage door JIJMAAKTHETMEE van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

De Houtclubleden, die dit jaar 25 jaar actief zijn in Ede, beten zich 8 weken vast in de realisatie van het abstracte megagrote, houten beeld en de muzikanten bouwden in diezelfde periode het repertoire op dat zij op 15 april ten gehore gaan brengen. De onthulling van het beeld wordt muzikaal omlijst met nog meer rockmuziek! De ‘Fridaymorning ROS band’ en ‘ Jong Belegen’ zorgen voor de nodige entertainment en de Houtclub exposeert op deze beregezellige middag de creatieve productie van de meer dan 150 leden.

De inloop start om 14.00 uur in Café en Atrium van Cultura. De entree bedraagt € 5,--. Tickets zijn online te bestellen via www.rockingoldschool.nl