• Proostmoment consortium met Beeld & Geluid

    Beeld en Geluid

REDRUM wint aanbesteding Beeld & Geluid

09-05-2019, 17:28 | Lezersnieuws | Sjoerd

Ede, 9 mei 2019 - Film- en animatiestudio REDRUM vangt één van de grootste experience aanbestedingen van Nederland en mag meewerken aan het creëren van dit compleet vernieuwde museum. 

 

Het nieuwe museum

Eind 2021 opent Beeld & Geluid, het instituut voor media, het museum waarin de bezoeker via meer dan 50 interactieve installaties wordt meegenomen in de wereld van radio, televisie en online. Dit nieuwe state of the art museum, dat de huidige experience vervangt, is het eerste museum ter wereld dat zich dankzij diverse technische hoogstandjes continu aanpast aan de bezoeker.

 

Samenwerking

Beeld en Geluid, Kiss the Frog, Elastique en het Edese REDRUM gaan een vijfjarige samenwerking aan, waarbij het consortium zich als creatieve mediatechnologie-partner aan Beeld en Geluid verbindt. De partijen zullen hun gezamenlijke kennis, kunde, middelen en netwerken gebruiken om het museum van Beeld en Geluid te vernieuwen en door te ontwikkelen.

 

Over REDRUM

REDRUM is een van de grootste film- en animatiestudio’s van Nederland met een mix van specialisaties zoals schrijvers, regisseurs, cameramannen, character animators, VFX artists, houdini magicians, producers, sounddesigners en grafisch vormgevers. Iedere dag worden nieuwe concepten uitgewerkt voor nationale en internationale opdrachtgevers. Van strategie en concept tot storytelling, ontwerp en realisatie voor reclamebureaus, musea, omroepen, gevestigde bedrijven maar ook inspirerende start ups. Met hun specialisatie in ‘fat free 3D’ maken ze de mooiste animaties geschikt voor interactie. Bekijk de website www.redrumbureau.com en showreel.