• Bed and Breakfast Tweede Deel in Bennekom

    Jan Vonk

Nominatie voor Bed & Breakfast Tweede Deel in Bennekom

16-05-2018, 12:40 | Lezersnieuws |

Nominatie voor Bed & Breakfast Tweede Deel in Bennekom

Bed & Breakfast Tweede Deel in Bennekom maakt kans om bekroond te worden bij de jaarlijkse verkiezing van het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018’. Bed & Breakfast Tweede Deel concurreert met twee andere accommodaties om de titel ‘Beste B&B’ in de kwaliteitsklasse van 4 tulpen. De winnaar wordt op 20 juni 2018 bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Elk jaar maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland bekend welke accommodaties het hoogst scoren in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit is het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland, bekend van de roze tulpsymbolen. In vijf kwaliteitsklassen worden de best presterende B&B’s uitgeroepen. Alleen B&B’s die een hoge classificatiescore én uitmuntende gastenreviews op Bedandbreakfast.nl hebben, maken kans.

Bed & Breakfast Tweede Deel behaalde een goede score in de categorie van 4 tulpen, de één na hoogste kwaliteitsklasse voor B&B’s. De B&B in Bennekom wordt bovendien uitstekend beoordeeld in de reviews die gasten schrijven op Bedandbreakfast.nl. Een knappe prestatie, volgens Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Om in de klasse van 4 tulpen genomineerd te worden, moet je van goeden huize komen. Gasten verwachten luxe faciliteiten, privacy en een uitgebreid ontbijt in een B&B met 4 tulpen. Vanzelfsprekend moet de service en gastvrijheid uitstekend zijn. Bed & Breakfast Tweede Deel weet de verwachtingen te overtreffen!”

Bed & Breakfast Tweede Deel uit Bennekom concurreert met Bacán Bed & Breakfas uit Den Haag en B&B De Pieper Horizon uit Genemuiden om de onderscheiding in de 4-tulpencategorie. De winnaar wordt op 20 juni om 9.00 uur bekendgemaakt op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij dit classificatiesysteem zijn ruim 500 B&B’s in Nederland aangesloten. Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. Accommodaties krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.