• Beaujolaisparty Van Veen Advocaten

    Remco van de Steeg

Netwerken tijdens de Beaujolaisparty van Van Veen Advocaten

21-11-2017, 10:20 | Lezersnieuws | Kimberley van Rossum

Op 16 november vond de jaarlijkse Beaujolaisparty van Van Veen Advocaten plaats bij Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Elke derde donderdag van november komt de Beaujolais Nouveau op de markt. Op die dag worden wereldwijd talloze flessen Beaujolais ontkurkt en al zeker zestien jaar lang viert het advocatenkantoor deze traditie door middel van een netwerkavond.

Ook dit jaar werd de primeurparty druk bezocht door cliënten en zakelijke relaties van het advocatenkantoor uit Ede. Met op de achtergrond jazzmuziek ontstond er een ontspannen sfeer om bij te praten en nieuwe contacten te leggen.

Flessen Beaujolais werden ontkurkt en uiteraard werden er ook andere dranken geschonken. Over de smaak van de jonge wijn met een kersenrode kleur en een fruitige smaak valt namelijk te twisten. Liefhebber van de wijn of niet: de Beaujolaisparty is een begrip in de regio. Iedere derde donderdag van november is het reden genoeg voor een informele bijeenkomst.

Gedurende de avond liep de bediening van Parkhotel Hugo de Vries rond met smakelijke, kleine gerechten. Daarnaast konden de gasten diverse soorten Remekerkaas en Jorisbrood nuttigen. Tot slot konden zij gebruikmaken van de gratis thuisbrengservice.

Het was weer een geslaagde editie van de Beaujolaisparty.