Moeizame start BSVO heren

21-01-2018, 20:51 | Lezersnieuws | Redactie BSVO

De heren van BSVO hebben hun eerste wedstrijd van 2018 gewonnen, maar echt makkelijk ging het niet. Volvera 4 werd met 1-3 verslagen, maar het had ook anders kunnen verlopen.

In de Omnibus in Arnhem-Zuid ontbrak Pieter Witschge nog steeds door een blessure, maar Dennis Dijkstra was redelijk hersteld van de griep en kon meespelen. Dat was maar goed ook, want Dirk Meijer kwam al snel in de eerste set ongelukkig terecht op zijn enkel en kon niet verder spelen. De blessure viel uiteindelijk mee, maar Dennis Dijkstra speelde de eerste set wel verder uit. Zijn inbreng was belangrijk, want BSVO had veel moeite met de stugge Arnhemmers. Het leek erop dat de eerste set verloren zou gaan, maar met een mooi blok wist Dennis BSVO weer in de set te helpen, die toch nog met 24-26 werd gewonnen.

De tweede set verliep soepeler, maar in de derde set lukte er niets meer en bij 24-19 stond Volvera op setwinst. Sterk serveren van Ad Jansen zorgde ervoor dat BSVO tot 24-24 terug kwam, maar twee eigen fouten zorgden voor onnodig setverlies. De vierde set was daarna voor de statistieken, want met 6-25 kwam Volvera er op geen enkele manier meer aan te pas.

BSVO staat nog wel op de tweede plaats, maar de achterstand op koploper Nuovo 4 lijkt onoverbrugbaar.

Programma:

Vrijdag 26 januari, dames:

Agilitas - BSVO, 20.30 uur, Valkenhuizen te Arnhem

Zaterdag 27 januari, heren:

Agilitas 3 - BSVO 17.00 uur, Kermisland te Arnhem