• Scherven brengen echt geluk!

    Kim Verheugen
  • Auteur Kim Verheugen

    Kim Verheugen

Met Valentijnsdag presenteert Kim Verheugen haar nieuwste boek!

12-02-2018, 20:20 | Lezersnieuws | Kim Verheugen

Kim Verheugen uit Ede is ook een gescheiden ouder met een puber van 16. Haar nieuwste roman komt 14 februari uit. Met deze roman weet ze op hilarische wijze alle dillema's van een gescheiden vrouw te beschrijven. Een scheiding is natuurlijk geen leuke wending in een huwelijk. En menig ouder kan zich de typische uitspraken van een puber en de daarbij horende frustraties voor de geest halen.

De uitdaging vond Kim in het schrijven van een boek met een andere kijk op scheiden en alles wat er bij komt kijken. Want als je weer in de markt ligt zal je ook aan wat achterstallig onderhoud moeten doen. Beentjes weer scheren, naar de kapper en misschien ook een beetje afvallen...Het hoort er allemaal bij!

Kim is een auteur van thrillers. Met dit boek weet ze een andere kant te laten zien en presenteert ze een boek dat bol staat van de clichés en humor. Iedereen die ook een scheiding heeft meegemaakt of pubers in huis heeft, zal zich in bepaalde gebeurtenissen kunnen herkennen.

Het boek, 'Scherven brengen echt geluk!', gaat over Rian, moeder van twee pubers pur sang!

Rian wordt door haar man verlaten voor zoals zij haar vervangster noemt: een plank met blond haar en dikke tieten. Haar wereld stort in als ze achterblijft met twee onhandelbare pubers. Ze maakt alle gevoelsstadia door die bij een scheiding horen: verdriet, onbegrip, boosheid en uiteindelijk wil ze ook voor wraak gaan.

Tot ze erachter komt dat ook zij een aandeel heeft in het mislukken van haar huwelijk.

De ietwat wereldvreemde en preutse Rian gaat aan de slag. Met vereende krachten, en een beetje sturing van haar oversekste moeder en beste vriendin Andy, grijpt ze zichzelf bij de kladden. Wat volgt is een humoristisch proces van veranderen van slachtoffer naar hippe moeder die het leven toejuicht. Wat blijft is de vraag hoe je het beste wraak kan nemen als je in de steek wordt gelaten.

Het boek is vanaf 14 februari te bestellen als paperback en als e-book bij www.bol.com en de boekhandel.