• TweeVV

    TweeVV

Mannen TweeVV komen met de schrik vrij

11-02-2018, 17:11 | Lezersnieuws | Lia van den Eertwegh

De volleyballers van TweeVV hadden onverwacht een lastige tegenstander aan het Arnhemse Agilitas. In sporthal Valkenhuizen kwamen de mannen met de schrik vrij en wonnen met 1-3. De vrouwen waren vrij.

TweeVV begon slecht aan de wedstrijd tegen het bijna onder aan de ranglijst bivakkerende Agilitas. Ze keken al snel tegen een grote achterstand aan. De tegenstander speelde onverwacht goed en de Edenaren wisten niet te scoren, het werd 25-14 voor Agilitas.

Maar in de tweede set begon het wel te lopen bij TweeVV. Alles lukte weer en lange opslagseries zorgden voor een ruime setoverwinning. Ook in de derde set kwam TweeVV flink voor te staan en tóch lukte het de tegenstander langszij te komen. Het werd een dubbeltje op zijn kant maar TweeVV trok met 25-27 de set toch naar zich toe, waarna de mannen met 14-25 in de vierde set de wedstrijd snel uit konden spelen.

TweeVV staat nu steviger op plek vier door deze overwinning die weer vier belangrijke punten oplevert voor de ranglijst.

Programma

Donderdag 15 februari spelen de vrouwen om 21.00 uur in 't Riet tegen het tweede team van TweeVV. De mannen zijn voorlopig vrij en spelen pas weer op zaterdag 10 maart.