Makkelijke start BSVO heren

24-09-2017, 20:41 | Lezersnieuws | Redactie BSVO

In Wageningen wisten de heren van BSVO hun eerste wedstrijd van het seizoen met een 0-4 overwinning af te sluiten. Tegenstander Scylla 5 bleek een maatje te klein voor het kleine gezelschap uit Otterlo.

BSVO speelt dit seizoen met een kleine selectie. Marco van Alfen heeft de overstap gemaakt naar voetbal en dus blijven er nog 7 spelers over en dat is een kleine groep om de competitie mee te spelen. Voorzitter Henk Schreiber hoopt op nieuwe aanwas voor het herenteam, want vanaf de oprichting van BSVO speelt er al een herenteam competitie.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er in De Vlinder aandacht geschonken aan het overlijden van Molly Reelick, een zeer betrokken lid van Scylla. Na een indrukwekkende minuut stilte, konden de wedstrijden beginnen.

BSVO begon gelijk met een sterke servicebeurt van Ad Jansen en daarmee was de toon gezet. Scylla had veel moeite om de pass goed te krijgen en BSVO maakte daar graag gebruik van. De eerste 2 sets waren dan ook snel voorbij. In de derde en vierde set kon Scylla beter bijblijven, maar spannend werd het nooit. De eerste vijf punten waren dan ook terecht voor BSVO.