• MO17-1 kampioen

    Mary-Ann

K.S.V. Fortissimo MO17-1 Kampioen!!! 

19-05-2018, 14:40 | Lezersnieuws | Kees

Vandaag 19-05 is het dan eindelijk zover. Na een lange weg vanuit de 1e klas met diepe dalen spelen onze kanjers van Fortissimo MO17-1 vandaag om het kampioenschap. Even een snelle terugblik. Doordat onze meiden hun 1e wedstrijd wisten te winnen van Kesteren met 3-5 was de goede weg ingeslagen. Ouders en omstanders zagen dat de meiden aan het voetballen waren geslagen en elkaar probeerde op te zoeken om in te spelen. De 2e wedstrijd tegen SKV werd met 4-1 gewonnen en Quick1888 werd met 4-0 verslagen. Mooie scores maar zeker ook mooie acties lieten onze meiden zien op het veld. Woezik was de tegenstander in de 5e wedstrijd en ook die werd gewonnen met 2-0, en ook Blauw/Geel kon niet voorkomen dat we drie punten in huis hielden door een mooie 5-1 overwinning. Eldenia (waar wij eerder tegen hadden geoefend) werd verslagen met 2-7 en Redichem met 1-4. We bleven maar winnen maar ook ESA bleef maar winnen. Omdat ESA een keer gelijk speelde tegen Woezik stonden wij er beter voor. Wij bleven op de 2e plek staan omdat ESA 2 wedstrijden meer gespeeld. Toen was het 12 mei j.l. tijd voor de absolute kraker. Onze meiden thuis tegen ESA. Bij winst van ESA waren zij kampioen (dit was hun laatste competitie wedstrijd) maar bij gelijkspel of winst aan onze kant dan kon het vandaag gaan gebeuren. Deze wedstrijd werd met 1-0 door onze meiden gewonnen.

Vandaag waren drie punten tegen Valburg dus voldoende om kampioen te worden. Valburg wist het ons in de 1e helft wel lastig te maken doordat wij niet ons beste spel lieten zien. de ruststand was dan ook 1-0 in ons voordeel. de 2e helft verliep geheel anders. onze meiden begonnen te voetballen en vlogen hierdoor erop en erover. door een misverstand achterin moesten de meiden nog wel een tegengoal incaseren maar doordat onze meiden in de 2e helft er 6 inschoten werd deze wedstrijd met 7-1 gewonnen.

MEIDEN....WE ZIJN OFFICIEEL KAMPIOEN... wat hebben jullie de 2e helft gedomineerd.

Met nog 1 wedstrijd te spelen zijn we niet meer in te halen.

Meiden, van Harte Gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

jullie hebben het verdiend.

Dit zijn de KAMPIOENEN van Fortissimo MO17-1.....

Arielle van den Wijngaard - Candy David - Charlotte van Amerongen - Jackie Jarman - Jamara Wagensveld - Marjolein van Rijswijk - Marleen Drenth -Marloes Bos - Nikita Postma - Nikki Schuit - Nina Bak - Nina Duijm - Nina Hovingh - Roxanne Cozijnsen - Samirah Kops - Sylvana Ket.