• Koor Onbeperkt Talent

    Nicky Hageman

Koor Onbeperkt Talent verleent medewerking aan benefietconcert.

24-09-2018, 12:30 | Lezersnieuws | Olga

Op 6 oktober werkt Onbeperkt Talent mee aan een benefietconcert in de Andreaskerk in Putten. Daar presenteert Jan Jaap Korevaar, een van de koorleden, zijn CD met orgelmuziek. Jan Jaap, die woont in Putten, heeft het syndroom van Williams Beuren. Mensen met dit syndroom hebben een verstandelijke beperkting, maar zijn vaak ook buitengewoon muzikaal. Zo ook Jan Jaap. Hij zingt al jaren als tenor bij het koor Onbeperkt Talent, komt daarvoor iedere week uit Putten. Vrijwilligers halen en brengen hem naar bennekom, Waar onbeperkt Talent iedere woensdagavond repeteert. Verder speelt hij veel orgel, het is zijn passie en zijn uitlaatklep. Zijn beperkingen hebben hem er niet van weerhouden zijn muzikale talent te ontplooien. Zijn droom: een CD opnemen. Zijn missie: aan de wereld laten zien dat ook mensen met een beperking er toe doen, en er ook voor onderen willen en kunnen zijn. Vandaar de CD presentatie in de vorm van een benefietconcert. Koor Onbeperkt Talent werkt daar graag aan mee! Ook dit koor laat zien dat niet beperkingen, maar plezier in muziek en samen zingen er toe doen. Het koor brengt al vele jaren met veel plezier dit over bij het publiek.
De opbrengsten van de cd en het concert zijn bestemd voor het Rainbow Centre in de sloppenwijken van Jeffrey's Bay in Zuid-Afrika. van organisatie Victory4All. Dit project laat kinderen met een beperkingen ook hun talenten ontwikkelen, in een veilige en liefdevolle omgeving. 

Jan Jaap en het koor Onbeperkt Talent o.l.v. Karen Brouwer en met medewerking van diverse musici, zetten zich samen in met hun talenten,  om anderen ook hun talenten te ontwikkelen. Hoe mooi is dat!!

Iedereen is welkom, toegang is gratis, giften welkom via de collecte.

Wanneer: 6 oktober 2018, 19.30 uur
Waar: Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14 te Putten