kliko's omruilen

14-11-2017, 17:20 | Lezersnieuws | margreet slootmans

Hiep hiep hoera de gemeente Ede gaat ons bewust maken van afval scheiden:-) een heel goed idee.

Maar o jee wat is hier slecht over nagedacht! Er werd plomp verloren gestart met kliko's omruilen en leveren.

Nou dat hebben we geweten, ten 1e dat onze tuin nu niet meer een relax tuin is maar een plastic harnas en ten 2e dat het omruilen van de kliko's niet loopt.

We wilden graag onze 2 grote kliko's omruilen voor 1 grote kliko, maar kregen 2 kleine kliko's geleverd. Toen moesten we wachten tot november en konden we weer aangeven wat we wilden.

Nou wat ik al die tijd al wil, dat mijn 2 grote kliko's 1 grote werden, maar er stonden nu opeens 2 kleine kliko's.

Bij het omruil moment werd bij iedereen in de straat omgeruild maar niet bij ons. Dus bellen met de ACV, aller aardigste dames trouwens, maar wat was het moeilijk om uiteindelijk de 2 kleine kliko; s opgehaald te krijgen en de 1e grote geleverd.

Hij kwam maar niet de grote, na dagen voor de voordeur de 2 kleine kliko's te hebben gehad maar weer bellen.

Oh sorry mw weet niet wat er fout gaat maar morgen komt het alsnog goed echt waar! En ja warempel de dag erop stond er opeens een grote grijze kliko

Maar tot onze verbazing stond er een week later weer een grote kliko bij de voordeur.

Dus maar weer bellen met de aller aardigste dames van de ACV. Het lag natuurlijk aan de firma KLIKO die deden niet wat ze moeten doen.

Nou geen probleem morgen halen we hem weer op en ja hoor de dag erop was hij opgehaald.

Opluchting in huize slootmans, tot nu net….. een sticker op mijn ene grote kliko dat hij niet geleegd werd omdat deze niet bij mij thuis hoorde want volgens het systeem had ik 1 kleine kliko.

Weer gebeld met de aardige dames van de ACV. Nee hun snapte er nu ook echt niets meer van maar as donderdag wordt hij geleegd echt. waar of ik even een foto met de barcode sticker wil sturen per app. Natuurlijk wil ik dat! Reactie: Maar mw waar komt deze kliko vandaan? Volgens ons systeem hebt u een kleine kliko waar is die dan nu??? Nou ik mag hopen dat die bij firma KLIKO staat in Veenendaal!!!!

Ik loop ondertussen wel enigszins rood aan en kijk met angstig ogen uit naar as donderdag want ik geloof er niet veel van dat mijn kliko dan geleegd wordt……

Wat kost dit een hoop geld die tientallen extra ritjes en tientallen telefoontjes! Maar ja alles voor het milieu uiteraard……

Dan de afvalstoffenheffing maar verhogen volgend jaar om dit te compenseren....

Gr margreet slootmans

bildersstraat 24

ede