• Ondergoed Kledingbank Ede

    T. Bekhuis

Kledingbank Ede blij met hulp via Ede Doet-cheques

09-02-2019, 11:49 | Lezersnieuws | aangeleverd website

Deze week was er bij de Kledingbank Ede een feestje. Zoals u kunt zien is het assortiment uitgebreid met heel veel ondergoed. Via “Ede Doet” heeft de Kledingbank in 2018 een initiatief ingediend voor ondergoed en sokken waarde € 1.000. We willen iedereen bedanken die zijn/haar cheque heeft gedoneerd aan dit initiatief van de Kledingbank Ede. Op de foto is het ondergoed te zien. Wat voor de één heel gewoon is voor de ander heel bijzonder en dat ervaar je bij het zien van deze stapels ondergoed.

We hopen dan ook de komende periode veel mensen te helpen met een pakket dat is uitgebreid met ondergoed.

Tijdens het maken van dit bericht kwam er een e-mail binnen dat in de periode van 25-29 maart  a.s. de eerste waarde cheques 2019 weer zullen worden bezorgd. We zullen zeker weer meedoen aan deze actie, dan misschien voor de sokken waar we nu niet aan toegekomen zijn.

Iedereen nogmaals bedankt voor u/jullie hulp. Binnenkort zullen we een nieuw initiatief bij Ede Doet indienen.

Afhankelijk van subsidie

Om dit mooie werk door te kunnen laten gaan is de Kledingbank-Ede afhankelijk van: subsidie, donateurs en sponsoren. Al met al hoopt de Kledingbank-Ede dat ze ook de komende jaren worden geholpen door het ontvangen van: subsidies, donaties, sponsorgelden, kerkelijke bijdragen, particuliere giften en het bedrijfsleven om dit mooie werk te kunnen blijven voortzetten. Per jaar is er zo’n € 5.000 aan donaties en sponsorgelden nodig.

Voor meer informatie verwijzen wij u/jullie graag naar de website: www.kledingbank-ede.nl.

Het IBAN nummer is: NL82 RABO 0174 9792 07 t.n.v. St. Kledingbank Ede

Namens het Kledingbank Ede team.