• Heel geconcentreerd wordt het neusje van Olaf vastgeplakt

    De Knutseljuf Ede

Kinderworkshop Olaf knutselen bij Cultura op de Stadspoort geslaagd!

23-11-2017, 22:30 | Lezersnieuws | De Knutseljuf Ede

De knutselworkshop bij Cultura, verzorgd door De Knutseljuf Ede, was zeker een succes. Op donderdagmiddag 23 november 2017 was de eerste workshop van een serie van zes. Een keer in de maand, op donderdagmiddag, is er dan een leuke creatieve workshop als deze, voor kinderen die creatief bezig willen zijn. De mooie Cultura ruimte (in de bibliotheek) waar de kinderen lekker aan de slag kunnen, is er ideaal voor. De kinderen kunnen vrij aan de gang, en ze worden hier geïnspireerd en geprikkeld, zodat de creativiteit, die echt in ieder kind zit, hopelijk thuis nog verder gaat. Er is eigenlijk niets leuker dan zelf iets maken!

Er zijn leuke sneeuwpoppen gemaakt (ook vrouwelijke sneeuwdames met wimpertjes) van terracotta bloempotjes, verf, ijzerdraad, etc. Er was ruime keuze in knutselmaterialen, knoopjes, chenilledraad, foamrubber, lintjes, etc. En... niets moet, en alles mag, in knutselland. Behalve verf in de gordijnen spetteren dan.. maar daar hebben alle kinderen gelukkig goed op gelet!

De volgende knutseldonderdagen zijn: 21 dec, 18 jan, 15 feb, 15 mrt en 12 april. Er staan ook andere knutseldagen in de agenda van De Knutseljuf, bijvoorbeeld 3x bij Dick's Inn (Sporthal 't Riet) en 2x bij De Schaapskooi Rietkampen op de Erasmusstate. In de kerstvakantie dus ook!

Wil jij volgende keer ook gezellig meedoen? Dat kan hoor! Kijk even op de Facebookpagina van De Knutseljuf Ede en meld je aan. Tot dan!