• De kerstkaart 2017 voor de Manege zonder Drempels

    Nellestein schilderstuk

Kerstkaart en verkoopexpositie voor de Manege zonder Drempels

09-11-2017, 18:21 | Lezersnieuws | Jos de Groot

De schildersclub Nellestein & Nellestein is weer heel actief om het mooie werk van de Manege zonder Drempels te steunen. Voor de 21e keer geeft zij een prachtige kerstkaart uit die door drukkerij Modern uit Bennekom gratis wordt gedrukt. De kaart geeft een mooi winters beeld van jachtslot Sint Hubertus in het park De Hoge Veluwe. De prijs is € 1,20.

Een groot aantal winkels en verkooppunten in Bennekom, Ede en Wageningen en de wijde omgeving verkopen de kaarten belangeloos, zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan de Manege zonder Drempels.

Maar de schildersclub doet nog veel meer. Zoals ook in voorgaande jaren houdt zij op vrijdag 17 en op zaterdag 18 november voor de 27e keer haar jaarlijkse verkoopexpositie in het gebouw van de Manege zonder Drempels. Er is tijdens deze expositie van alles te zien, te doen, te beleven en eventueel te kopen. Zo wordt een speciaal schilderstuk van Mandy Nellestein per opbod verkocht en is er voor iedere bezoeker een gratis reproductie van een mooie pentekening van het Wekeromse Zand. Door te kopen steunt u de Manege zonder Drempels, want van alles wat tijdens de expositie wordt verkocht gaat de hele opbrengst naar de manege.

De expositie zal op vrijdag 17 november om 14.30 uur officieel worden geopend door Corine van Dijk, tot voor kort, gedurende 30 jaar, de bekende stem van Omroep Gelderland.

De schildersclub heeft Sinterklaas gevraagd om op zaterdagmiddag naar de manege te komen. Sint heeft toegezegd dat hij om ongeveer kwart voor vier zal komen met een heleboel vrolijke muziekpieten. Dat wordt weer een dolle boel in de binnenmanege en daarbij zijn alle kinderen van harte welkom.

Het adres van de Manege zonder Drempels is: Bovenbuurtweg 50A, 6721 WH Bennekom

De openingstijden van de expositie zijn:

Vrijdag 17 november van 14.00 tot 22.00 uur

Zaterdag 18 november van 10.00 tot 17.00 uur.