• Kerst

    Stock

Kerstactiviteiten bij Cultura Kerst vier je met Cultura

07-12-2017, 14:11 | Lezersnieuws | Cultura

Het wordt steeds vroeger donker en kerstverlichting siert alle straten. De kerstliedjes klinken op de radio en de kerstvakantie komt steeds dichterbij. Om je nog meer in de kerststemming te brengen, heeft Cultura leuke kerstactiviteiten vanaf maandag 11 december.

Kerst en Oud & Nieuw knutselen

Nog een paar mooie zelfontworpen pop-up kerstkaarten maken? Of een leuke kerstversiering voor je kamer? Kom dan naar de Bibliotheek Cultura Lunteren op woensdag 13 december of Cultura Stadspoort op woensdag 20 december. Kom je liever vuurpijlen knutselen voor oud en nieuw? Dan ben je woensdag 27 december welkom in de Bibliotheek Cultura Bennekom.

3D Doemiddag kerst

Op woensdag 13 december kun je in Cultura Stadspoort snuffelen aan de nieuwste technologieën van de 21ste eeuw. Zo kun je aan de slag met 3D pennen om je eigen kerstbal te maken. Met de 3D printer kan je je eigen kerstgroet laten printen. Of maak van kunststof je eigen kerstlampjes. Op woensdag 20 december en zaterdag 23 december kan dit in de Bibliotheek Cultura Ede.

Smartlappenkoor

Op vrijdag 22 december treedt smartlappenkoor Goed Snik op. Het koor zingt smartlappen van toen en nu onder begeleiding van verschillende muzikanten. Tijdens het concert staat er een kopje erwtensoep met roggebrood en spek voor u klaar.

Workshop Handlettering

Zie jij ook overal van die leuke tekstjes en kaartjes? In mooie lettertypes en met leuke pijlen en vrolijke versieringen? En zou je dit zelf wel eens willen doen? Kom dan langs op woensdag 3 januari in de Bibliotheek Cultura Ede of zaterdag 6 januari in Cultura Stadspoort.

Winter Wonderland Cultura

Samenzijn is in de decembermaand het allerfijnst. Heb jij nog een gaatje in de agenda? Kom dan naar Winter Wonderland Cultura op zaterdag 23 december van 13.00 tot 16.00 uur in Cultura. Er zijn verschillende activiteiten: 3D kerstactiviteiten, kerststukjes maken, kerst fotoshoot, kerstliedjes pimpen, modeatelier, collage-workshop en broodjes bakken boven een vuur.

Informatie

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, wel is opgeven in enkele gevallen verplicht. Bekijk www.cultura-ede.nl/kerst voor de tijden en/of opgeven.