• Bewustwording van vreemden

    Tigers NL

In juni 2018 starten we met Tigers Levensvaardigheidslessen voor kinderen van (bijna) 4-6 jaar! 

03-05-2018, 17:30 | Lezersnieuws | Safety

Wat is Tigers LSE eigenlijk?

Tijgers Levens Vaardigheidsonderwijs is de meest professionele en vooruitstrevende levens vaardigheden cursus voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Kinderen van deze leeftijd kunnen echt beïnvloed worden door een rolmodel zoals onze goed getrainde instructeurs. Dit geeft onze instructeurs al vele jaren een groot gevoel van voldoening!

 

Uw kind leert van Superheld Timmy!

De kinderen worden deel van de fantasie wereld van Timmy en Tina de Tijger en hun junglevriendjes. Spelenderwijs leren de kinderen levensveranderende-vaardigheden op en goede didactische en pedagogische wijze. De kinderen worden constant gestimuleerd tijdens het programma eindeloos leerzame spellen. Het programma bestaat uit zeven centrale thema’s die aangevuld worden door andere levensvaardigeheden.

De zeven centrale thema’s:

Teamwork
Leiderschap
Vreemden
Pesten
Noodsituaties
Gezondheid & fitness
Milieubewustzijn

De thema’s houden perfect evenwicht met de basis zelfverdedigings-technieken uit de Martial Arts (als Krav Maga) en de essentiële motorische vaardigheden. De kinderen leren ook morele dingen zoals rustig/kalm zijn, behulpzaamheid en nog veel meer. Aan het einde van elk semester worden de kinderen getoetst op hun kennis van de thema’s, martial arts technieken en morele onderwerpen. Door verschillende beloningen door middel van badges en logo’s worden de kinderen constant gestimuleerd om te leren over alle delen van het programma.

Boek nu je gratis proefles via www.tigers-lse-ede.nl en wees er bij op 1 juni!

Tigers Life Skills Education Ede is een onderdeel van Safety and Protection