• Tristan is er klaar voor.

    Joost Venendaal
  • actie

    Joost Venendaal
  • achter de 'borden'

    Joost Venendaal

Judo vanentoernooi goed verlopen

15-10-2018, 08:44 | Lezersnieuws | hans

Ede-    Zaterdag was het gezellig druk bij het Karate en Judo Vanentoernooi van “Sportschool Venendaal”  in Ede-Rietkampen. Het 1e Karate en Judo Vanentoernooi werd gehouden terwijl het in Nederland fantastisch mooi weer was.

Er werd door de enthousiaste karateka’s uit Ede en Bennekom deelgenomen aan dit toernooi voor de eigen sporters/sters van de sportschool. Mede dankzij de hulp van een aantal enthousiaste sporters/sters en ouders verliepen de wedstrijden vlotjes.

Bij de karateka’s werden veel punten behaald door Jasmijn Hartland 30 punten en Louise van Dijk 31 punten. Finn Leentvaar en Louise van Dijk behaalden het gele vaan. Tristan Kuypers heeft nu een totaal van nu 521 punten.

Aangemoedigd door de meegekomen enthousiaste ouders en familie-leden en verdeeld over de diverse poules (groepen) konden de 3 tot 5 wedstrijden maken.

Bij het vanentoernooi kunnen de budoka’s van de Sportschool “kennismaken” met en zich bekwamen in het maken van wedstrijden. Tevens krijgen ze punten voor de wedstrijden; bij iedere 100 punten ontvangen de deelnemers (m/v) een (gekleurd) VAAN.

Kom ook meedoen met Karate…bijvoorbeeld deze week of de week na de Herfstvakantie;  je bent natuurlijk alle weken welkom.  

In de week van 5 t/m 10 november is het de ‘Meedoe week’ - ouders (familie-leden) mogen allemaal meedoen met de les/training.

Zaterdag 24 november is het Sinterklaastoernooi voor de  Karateka’s en de Judoka’s. Voor meer informatie over lessen in Ede – Bennekom of Lunteren kunt u bellen met 0318 595007 of via info@Sportschool-Venendaal.nl