• Bear Grylls

    Alpha

Informatieavond over Alphacursus

26-08-2017, 14:30 | Lezersnieuws | Dieteke Visser

Is er meer na dit leven? Zou er een God bestaan? En als Hij bestaat, wat zou dat (voor mij) kunnen betekenen? Wie was Jezus? Als God bestaat en almachtig is, waarom is er dan zoveel lijden in de wereld?

Heb je één van deze (of andere) vragen over het christelijk geloof? Of wil je nog eens de basis van het christelijk geloof doornemen? Kom dan naar Alpha! Kom zelf of neem iemand mee. 10 avonden en een zaterdag komen we bij elkaar met een heerlijke maaltijd, daarna een inleiding (film of verhaal) en vervolgens een open gesprek.

Nieuwsgierig maar nog niet overtuigd? Kom dan in elk geval sfeer proeven op één van de informatieavonden. Je kan dan altijd nog beslissen of je mee gaat doen. Donderdag 7 september welkom bij KenHem Community (Mauvezand 4). Maandag 18 september van harte welkom bij Baptistengemeente Op Doortocht (Ganzeweide 17). Inloop vanaf 18:30u, we eten om 18:45u. Check www.apha-cursus.nl voor meer informatie en alle cursussen die in Ede gegeven worden. Opgeven of meer informatie? Mail dan naar dieteke@kenhem.com.