Houtclub Ede: uitreiking van ‘De helpende hand’ aan Rabobank

12-07-2019, 16:10 | Lezersnieuws | Peter

Vrijdagmiddag hebben Bert van Zoest (penningmeester) en Peter Niemantsverdriet (secretaris) van het bestuur van stichting Houtclub Ede, de trofee ‘De helpende hand” uitgereikt aan de Rabobank in Ede.

Marieke Kuijsten, Manager Marktteam Ede-Bennekom, nam de award in ontvangst. Zij was onder de indruk van wat de houtclub allemaal doet en van het groot aantal deelnemers. Op deze wijze bieden we elkaar de helpende hand.

Dankbaar
De aanleiding om de trofee te maken, was het bedrag dat de Houtclub Ede ontving na deelname aan de Rabobank Clubkascampagne. De club wilde graag iets terugdoen voor de bank. Dat werd – hoe toepasselijk - een houten kunstwerk in de vorm van een uitstrekkende hand, gemaakt door Willem ten Brink.


Open dag voor eenzame ouderen
Het ontvangen bedrag zal de Houtclub besteden aan een Open Dag op 27 september, speciaal voor eenzame ouderen. Naast het sociale aspect kunnen de gasten kennismaken met allerlei activiteiten met hout. Gasten mogen hun gemaakte creatie mee naar huis nemen. Eerder kennismaken met Houtclub Ede? Elke dinsdag is er al een inloopdag. De locatie is Hoorn 19 in Ede. Meer weten? Kijk op houtclub-ede.nl.