Hoe houd ik mijn hersenen gezond? | Ondernemersevenement 0318Samen 9 oktober 2017

18-09-2017, 11:50 | Lezersnieuws | Jos Beentjes

Als ondernemer, leidinggevende bent u constant alert. U bent bezig om het bedrijf goed te laten draaien, nu en in de toekomst. Elke dag gebruikt u volop wat zo normaal lijkt: uw hersenen. "The little grey cells" zijn o zo belangrijk. In gezonde hersenen zit muziek voor een ondernemer. Als uw hersenen opeens niet meer goed functioneren bent u uzelf geheel of gedeeltelijk kwijt en wellicht ook uw bedrijf.

Aandacht voor de gezondheid van uw hersenen is dan ook gepast.

Tijdens 'Hoe houd ik mijn hersenen gezond?' krijgt u concrete tips van de Hersenstichting. Hoe eerder u met de tips begint, hoe groter de kans dat uw hersenen tot op hoge leeftijd actief blijven.

In gezonde hersenen zit muziek voor een ondernemer. Daarom strijkt ondernemend netwerk 0318Samen op maandagavond 9 oktober 2017 neer in de concertzaal van het prachtige Muziekcentrum OBK Bennekom.

De deuren staan gastvrij open voor de ondernemers en leidinggevenden die zich tijdig aanmelden via de website van 0318Samen. Het gaat ondernemend bruisen op 9 oktober 2017 bij dit ondernemersevenement georganiseerd door ondernemend netwerk 0318Samen.

Kosten

Tijdens dit evenement zal -een oude traditie bij ondernemend netwerk 0318Samen- een collectezak rondgaan voor een contante financiële bijdrage van elke deelnemer in de lopende kosten van 0318Samen.

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door ondernemend netwerk 0318Samen. Bij 0318Samen draait het vooral om de inhoud. Het onbezoldigde bestuur (team) van 0318Samen bestaat uit ondernemers die bijeenkomsten organiseren voor bedrijven (directeuren, managers, leidinggevenden).

Locatie en Parkeren

Locatie: OBK Bennekom, Kierkamperweg 36 in Bennekom.

Parkeren: Parkeren kan, maar alleen na tijdige voorafgaande aanmelding via de website van 0318Samen, zolang de ruimte het toelaat op het terrein van OBK Bennekom. Parkeren kan ook in de buurt.

Aanmelding nodig

Voorafgaande aanmelding is nodig en kan inmiddels op de website van 0318Samen. Eenmaal aangemeld, rekenen wij mede gezien de catering op uw komst.