Helma van Garderen mede-eigenaar Goedvastgoed Makelaardij

19-03-2018, 16:11 | Lezersnieuws | Helma

Sinds 1 januari 2018 is Helma van Garderen uit Ederveen mede-eigenaar van Goedvastgoed Makelaardij. Samen met Gerard Pater is zij één van de gezichten van het makelaarskantoor. Goedvastgoed is werkzaam in de hele gemeente Ede. Het kantoor is gevestigd aan de Dorpstraat 47 te Lunteren, maar ook in Ederveen aan de Hoofdweg 81a beschikt Goedvastgoed samen met Varias Verzekeringen over een kantoorruimte. Helma is voor klanten geen onbekend gezicht, ze is al drie jaar werkzaam bij Goedvastgoed. Ze heeft afgelopen zomer haar HBO Bedrijfskunde afgerond, maar haar hart ligt bij de makelaardij. Daarom is zij momenteel bezig met de makelaardij opleiding.

 

Goedvastgoed is in 1999 opgericht en Gerard werkt hier nog steeds met veel plezier. Hij is erg blij met de versterking van Helma. Samen vormen ze een sterk team. Dat is te lezen in de recensies die klanten achterlaten op Funda: ‘Het contact met de makelaar was top. Er was altijd een luisterend oor, wij konden ten alle tijden bellen. Ze kwamen hun afspraken goed na en probeerden overal mee te helpen. De koffie stond altijd klaar, kortom: een fijne, duidelijke makelaar die er niet om heen draait.’.

 

Goedvastgoed makelaardij werkt geheel zelfstandig en is een klein kantoor waar klanttevredenheid voorop staat. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is er volle aandacht voor het complete woningaanbod. Gerard en Helma gaan altijd net een stapje verder voor de klant. De bouwkundige achtergrond van Gerard zorgt ervoor dat u bij de koop of verkoop van uw huis bouwkundig advies kunt ontvangen. Tevens is Goedvastgoed gespecialiseerd in het aankopen van woningen en zal u het gehele traject ondersteunen en adviseren. Gerard en Helma hechten er veel waarde aan dat u tijdens het gehele proces niet voor verrassingen komt te staan. Goedvastgoed is zes dagen in de week bereikbaar, zowel in de avonduren als op zaterdag. Een afspraak maken voor een bezichtiging buiten kantooruren is geen enkel probleem.

 

Achter de schermen wordt er momenteel gewerkt aan een nieuwe website. Gerard en Helma vinden het belangrijk dat de liefde voor onze omgeving zichtbaar zal zijn op deze website en dat het aanbod overzichtelijk is. Door de Facebookpagina van Goedvastgoed te volgen kunt u gemakkelijk het nieuwe aanbod van Goedvastgoed in de gaten houden. Goedvastgoed is klaar voor de toekomst en kijkt uit naar nieuwe samenwerkingen.

 

Bij Goedvastgoed kunt u terecht voor een vlotte koop of verkoop van uw woning, zonder poespas, maar inclusief een deskundig advies. Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking of een gratis waardebepaling van uw pand. Bel 0318-461324 of mail naar Lunteren@goedvastgoed.nl