Heideweek-TV bij Omroep Ede

14-08-2018, 17:08 | Lezersnieuws | Ruben

In de week van 17 tot en met 25 augustus 2018 is het weer Heideweek in de gemeente Ede, die dit jaar voor de 63e keer wordt georganiseerd. EDE TV zal weer dagelijks verslag doen van deze feestweek.

Behalve 'EDE TV nieuws' en 'Natuurlijk Ede' is er vanaf zaterdag 18 augustus het 'Heideweek-tv-journaal'. In dit dagelijks programma wordt er verslag gedaan van tal van evenementen die worden gehouden in het teken van de Heideweek. Het tv-team van de omroep is onder meer aanwezig bij de openingsavond, de Vlegeldag, de Oud-Lunterse Dag, het paarse hartenfeest, de verkiezing van de mini-heidehoogheden en de heide-optocht. Vanaf zaterdag 18 augustus zit het Heideweek-tv-journaal in de uitzendcyclus van EDE TV. Vanaf zaterdag 25 augustus kunt u een week lang kijken naar een uitgebreide samenvatting van Heideweek 2018.

Op zondagavond 19 augustus zendt EDE FM vanaf 19.00 uur een registratie uit van de oecumenische dienst, die die ochtend in Ede is gehouden in jet kader van de Heideweek.

Stichting Omroep Ede is de lokale publieke media-instelling voor de gemeente Ede. Via radio, tv en internet verzorgt de omroep uiteenlopende programma's die gericht zijn op de eigen regio.