• samen luisteren

    Coen Beijer
  • klokkenspel

    Coen Beijer
  • Schudeitjes

    Coen Beijer

Harlekijntje gaat weer beginnen met de vrolijke muzikale lentecursus!Vanaf maart gaan we weer zingen en bewegen met de allerkleinsten

11-02-2019, 16:49 | Lezersnieuws | maryanne

Iedereen komt in een groepje van ongeveer dezelfde leeftijd.

De muziek en beweging sluit goed aan bij de motorische-, taal-, en belevingsontwikkeling van het kind.

De liedjes gaan over kuikens, eitjes, jonge dieren, voorjaarsbolletjes en bloemen.

We maken gebruik van ritme instrumentjes, vingerpopjes, sjaaltjes, schudeitjes en nog veel meer.

Het is vooral heel leuk om met elkaar plezier te maken!

Bij het horen van de naam ‘Muziek op Schoot’ denken ouders weleens dat de kindjes tijdens de les alleen maar bij een volwassene op schoot zitten, maar dat is zeker niet het geval! Een Muziek op Schoot les is juist bedoeld om de kinderen heerlijk te laten bewegen en actief met muziek bezig te laten zijn. Gedurende de lessen beleven het kind en de ouder samen muzikale avonturen. We zingen bekende en nieuwe liedjes die passen bij de ontwikkeling en beleving van het kind.

De cursussen Muziek op Schoot worden gegeven op donderdag in Collage Bennekom, op vrijdag in de Stadspoort Bibliotheek en op zaterdag in Kunstencentrum Cultura. Deze lessen zijn 40 minuten en vinden plaats in de ochtend. De exacte tijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de verdeling van leeftijden. U hoort na inschrijving in welke groep u bent ingedeeld.

 

Op donderdag 7 maart in Bennekom start er een lente/zomercursus van 12 lessen voor € 90,-. Op vrijdag in de Stadspoort Ede start er een lentecursus van 9 lessen voor € 67,50. Op zaterdag in Cultura Ede start er een lentecursus van 5 lessen voor € 37,50.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om mee te doen? Geef je nu nog snel op op onze site www.harlekijntje.nl

Voor meer info kunt u mailen met Saskia@harlekijntje.nl (donderdag Bennekom) of Maryanne@harlekijntje.nl (vrijdag en zaterdag Ede)