• Spray tan cabine

    Teus Meijering

Gezond bruin? Nu ook in Ede.

14-02-2018, 09:20 | Lezersnieuws | Teus Meijering

Een bruine huid associeren we met 'gezondheid' en 'geluk'. Helaas veroorzaken de zon en alternatieven vaak huidveroudering en ook huidkanker. Het alternatief is een spray tan. Uit de VS en de grote steden kennen we zogenaamde spray tan cabines. Ede heeft nu ook zo'n spray robot. Uniek voor de regio en voor veel mensen de enige optie om bruin te worden.

Wat is een spray tan?

Een spray tan breng je aan op de bovenste laag van je huid. De stof DHA (afkomstig uit rietsuiker) en je pigment zorgen ervoor dat je huid natuurlijk bruint. Variërend van licht, medium tot donker. De kleur blijft 7-14 dagen zitten. Ideaal als je snel verbrandt of als je je huid lekker soepel en jeugdig wil houden. Maar natuurlijk ook geschikt voordat je op vakantie gaat of als je gewoon graag bruin bent.

Waarom een spray robot?

Meestal wordt een spray tan handmatig aangebracht. Het nadeel is dat je je moet ontkleden voor een vreemde. Met een volautomatische cabine is dit probleem opgelost. De robot zegt je wat je moet doen en brengt de nevel aan op je huid. Kortom 100% privacy. Het fenomeen spray tan cabine is overgewaaid uit de VS, waar alle sterren de zon mijden via een spray tan. In Nederland staan enkele cabines in de grote steden, maar nu staat er dus ook een vlakbij station Ede-Wageningen.

Voor iedereen, maar ook bijzondere doelgroepen.

Iedereen wil wel gezond en natuurlijk bruin zijn. Voor sommige groepen is een spray tan de enige oplossing. Mensen die snel verbranden in de zon bijvoorbeeld. Of mensen die door een huidaandoening de zon moeten mijden. Tot slot maakt een spray tan ook huidverkleuringen minder zichtbaar.

Vlakbij station Ede-Wageningen

Be sparkly (Oude Bennekomseweg 6B) introduceert de spray tan cabine in Ede. Sinds 1 februari kan iedereen uit Ede en omgeving gebruik maken van deze bijzondere oplossing.