Gerard Beldman in dienst bij Alfa Accoutants Barneveld

19-02-2018, 15:50 | Lezersnieuws | Alfa Accountants en Adviseurs

Barneveld, 19 februari 2018 - Per 1 maart aanstaande treedt Gerard Beldman in dienst bij Alfa Accountants en Adviseurs in Barneveld. Gerard Beldman is aangetrokken vanwege zijn uitgebreide kennis er ervaring op het gebied van (bedrijfs)financieringen. In de afgelopen twee jaar slaagde hij erin om een goed lopend advieskantoor op te bouwen onder de naam Agro Advies Groep Bennekom.

Gerard Beldman is een bekende, gewaardeerde financieringsspecialist in deze regio. Voor Alfa aanleiding om met hem het gesprek aan te gaan, om te ontdekken op welke manier samenwerking mogelijk zou kunnen zijn. Dit resulteerde in een concreet aanbod voor Gerard Beldman om bij Alfa in dienst te treden.

Uitgebreide ervaring met financieringsvraagstukken

Henk Overbeek, directeur Alfa Accountants en Adviseurs in Barneveld: "Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan deskundige begeleiding bij financieringsvraagstukken, mede vanwege de complexiteit van 'stapelfinanciering'. Gerard beschikt over bijzondere expertise en ervaring op financieringsgebied. Zijn bancaire achtergrond draagt daaraan bij, plus het feit dat hij inmiddels vele bedrijven professioneel heeft begeleid bij financieringsvraagstukken. In de afgelopen jaren heeft hij een regionale klantenkring opgebouwd, die uit mooie bedrijven met groeipotentie bestaat. Dit - in combinatie met het feit dat hij heel goed begrijpt hoe ondernemers denken - maakt hem tot een waardevolle aanwinst voor ons huidige team van financieringsspecialisten. Wij zijn daarom erg content met zijn komst." Gerard Beldman: "Graag wil ik ook binnen Alfa Accountants en Adviseurs van toegevoegde waarde zijn voor mijn klanten. Het werken bij een professioneel kantoor - samen met mijn nieuwe collega's - motiveert mij extra." De huidige klanten en activiteiten van Gerard Beldman worden per 1 maart a.s. officieel overgedragen aan Alfa Accountants en Adviseurs. De klanten van Gerard Beldman zijn hierover tijdig geïnformeerd.

Over Alfa Accountants

Alfa Accountants en Adviseurs is thuis in het lokale midden- en kleinbedrijf en heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Met 32 kantoren, verdeeld over geheel Nederland, wordt ook letterlijk invulling gegeven aan de merkbelofte 'Overal dichtbij'. Alfa neemt de 10e positie in binnen de Nederlandse top 30 van accountantskantoren.