• Genomineerde Hannes de Paauw - CTS IT

    Fabian Boot Fotografie
  • Genomineerden categorie MKB & Detailhandel

    Fabian Boot Fotografie
  • Alle genomineerden Business Event Ede

    Fabian Boot Fotografie

Genomineerde CTS IT kijkt uit naar het Business Event

02-10-2017, 11:02 | Lezersnieuws | PR & Marketing

De Edese ondernemer Hannes de Paauw is met zijn bedrijf CTS IT een van de genomineerden voor het Business Event Ede, dat op 23 oktober plaatsvindt in Theater de Reehorst.

Of CTS IT daadwerkelijk de prijs voor Ondernemer van het Jaar in ontvangst zal nemen, blijft nog even spannend. Samen met de bedrijven Sieplo en Mondial Waaijenberg Verhuizers is het bedrijf genomineerd in de categorie MKB & Detailhandel. De nominatie werd in de wacht gesleept na een bedrijfsbezoek en uitgebreide doorlichting van de organisatie. Daarbij werd er gekeken naar de bedrijfsvoering, de energie op kantoor, de groei en het sociale gezicht van de onderneming.

'Het feit dat we genomineerd zijn, voelt voor ons nu al als winnen. Het is prachtig om te zien hoeveel aandacht het oplevert. Als ik al kijk naar het aantal bezoekers op onze site of het aantal LinkedIn-aanvragen, dan zie je dat het leeft. We zijn supertrots om in het rijtje te mogen staan van inspirerende en bevlogen ondernemers uit Ede. Je zult maar in de schoenen staan van de jury en een keuze moeten maken,' aldus De Paauw

Hannes de Paauw is sinds 2015 eigenaar van CTS IT. De missie van CTS IT is om mensen, doelen en systemen bij elkaar te brengen. Het Edese ICT-bedrijf heeft een aantal grote klanten op haar naam staan, zoals Vingino en Go-Tan. De Paauw: 'In de IT-branche zijn er duizenden concurrenten die op papier precies hetzelfde kunnen leveren als wij. Waarin wij ons onderscheiden is de menskant. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en onze klanten en communiceren duidelijk en integer. We beseffen namelijk heel goed dat mensen en ICT samen het hart vormen van vrijwel elke organisatie.'

Business Event gemeente Ede

Het Network Business Event gemeente Ede vindt dit jaar voor de dertiende keer plaats. Op 23 oktober aanstaande is theater de Reehorst in Ede het podium voor talentvolle ondernemers uit de regio. Als onderdeel van het feestelijke programma worden op deze dag de winnaars van de ondernemersprijzen bekendgemaakt. De andere categorieën zijn Jonge Onderneming/Ondernemer en Grootzakelijk. Daarnaast wordt namens hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn de RaboPublieksprijs 2017 uitgereikt. Meer informatie over Network Business Events is te vinden op www.businesseventede.nl.