• Dickie tijdens Countrydans

    Sportservice Ede

G-Country Dans voor mensen met een beperking

20-11-2018, 12:36 | Lezersnieuws | communicatie

Plezier maken, sociale contacten, lekker dansen, maximaal 10 deelnemers per les en iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Arnold Thomas, geeft inmiddels 12 jaren country danslessen in Ede. Dickie Gilles is sinds één jaar trouw lid van de country dansles. Zij is elke week bij de les te vinden met haar rollator. “Het is erg leuk en ik ben er even uit”. Haar begeleider ziet dat de vrolijkheid van Dickie eraf spat als zij weer eens aan een les deelgenomen heeft.

Twee keer per jaar organiseert Arnold voor alle leden een feestavond. De volgende staat gepland op 21 december.  Doel van de feestavond is om elkaar laten zien wat men geleerd heeft. Deelnemers met een beperking worden deze avond in het zonnetje gezet. Hapjes, versnapering en een liveoptreden van een bekende Country artiest of band fleuren deze avond op. Plezier en vriendschappelijk met elkaar omgaan zijn kernbegrippen voor deze Country dansgroep.

Je kunt 2 gratis proeflessen volgen. Deze activiteit valt onder Wijkclub Ede Zuid. Lidmaatschap kost

€ 12,- per maand. Ook kun je via Ede Doet Mee meedoen. Tijd: 19:00 - 20:00 uur. Locatie Speeltuin de Zanderij, Nijverheidlaan 41 – 43. (Gebouw achter de poort).

Voor geïnteresseerden is vanaf 20:00 uur countrydans voor de reguliere groepen.

Neem contact op met Arnold Thomas, 06 – 21 65 56 33, voor meer informatie of om je aan te melden.

Dit is een voorbeeld van hoe Sportservice Ede samen met betrokken partijen een nieuw initiatief heeft opgestart. Heb je ook een leuk idee of een behoefte aan een activiteit, neem dan contact op met Marieke Smeenk 06 – 51 56 20 75.