• FoodFloor in Cultura 28 juni

    Carlo van Rijswijk
  • FoodFloor in Cultura 28 juni

    Carlo van Rijswijk

FoodFloor Eten Delen Ede

15-06-2018, 13:07 | Lezersnieuws | anouk

Wil je weten wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten? En wil je eten met ons meedelen? Kom dan naar de jubileum FoodFloor ‘Eten Delen Ede’ voor verhalen en samen eten delen 28 juni om 20.00 uur in Cultura

Bij deze tiende FoodFloor laten we zien wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten. Van wijktafels tot websites en van integreren tot hulpverlening. Misschien krijg je hierdoor zelf wel een leuk idee om iets te doen of je ergens bij aan te sluiten! Er zijn weer veel leuke initiatieven op het gebied van eten te ontdekken. Pitches deze keer bijvoorbeeld over het onderzoek ‘hulpverlening in Food’, het vegan pop-up restaurant en over open wijktafels in Ede.  

Omdat het de tiende FoodFloor is, geven we ook een overzicht van leuke initiatieven die op de FoodFloor gepitched zijn en hoe het er nu mee gaat. Van de Smaak van Van Gogh tot de Stadvarkens en van een melktap voor verse melk tot een Minor Food op de CHE. Je krijgt zo een mooi overzicht van wat er in Ede allemaal is ontstaan de afgelopen jaren, een heleboel!

Kom ook naar de FoodFloor, 28 juni om 20.00 in Cultura. Meer op www.eetbaarede.nl.