• Succesvolle Winterfair

    Adrie Jansen

Een succesvolle Winterfair!

10-11-2017, 11:30 | Lezersnieuws | Differenzz Events

Op zaterdag 4 en zondag 5 november was het weer tijd voor de Winterfair. De fair die inmiddels voor de 3e keer georganiseerd werd door Differenzz Events. Ook dit jaar was het weer een drukbezochte fair met veel aanbod, gezelligheid en sfeer op het landgoed van Kasteel Hoekelum.

Duizenden mensen bezochten de Winterfair en ontdekten meer dan 100 kraampjes op het terrein en binnen in het Kasteel Hoekelum en het koetshuis. Bezoekers werden weer verrast door het diverse aanbod van kleding tot lekkere etenswaren en van beautyproducten tot woonaccessoires. Naast het shoppen genoten velen van het eetplein met lekkere foodtrucks en live muziek.

Ilse Maassen en Helen van Veelen van Differenzz Events zijn erg tevreden met het resultaat: "bezoekers en deelnemer blij, dan wij ook! We gaan enthousiast door met de voorbereidingen op onze evenementen in 2018." Het Shop & Do Event staat op zaterdagavond 10 maart als eerste op het programma, gevolgd door de Lentefair op zondag 6 mei 2018. Maar de dames hebben nog meer in petto. Kijk voor het hele programma op de website www.differenzz.nl.