• Thomas Rau

    Juliette Polak-Fleur Koning

Duurzaam Ondernemen Event Foodvalley 20 november

08-11-2018, 10:53 | Lezersnieuws | Nel

Circulair ondernemen is hét economisch verdienmodel. In 2030 moet Nederland namelijk al 50% minder primaire grondstoffen gebruiken en in 2050 dient de hele Nederlandse economie volledig circulair te draaien. De ondernemer die zijn businessmodel als eerste hierop aanpast, heeft beslist een voorsprong op de concurrentie.

Praktische tips en voorbeelden
Maar hoe pak je het als ondernemer aan? Voor zowel productiebedrijven als bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening brengt het Duurzaam Ondernemen Event (DOE) regio FoodValley op dinsdag 20 november 2018 vraag en aanbod bij elkaar in De Basiliek in Veenendaal. Vanaf 13 uur laten ondernemers en organisaties zien, dat circulair ondernemen vaak een kwestie is van klein beginnen. Op de beursvloer krijgen ondernemers praktische handvatten mee om direct mee aan de slag te gaan.

Gastspreker Thomas Rau
Gastspreker tijdens DOE 2018 is niemand minder dan de internationaal bekende architect en ondernemer Thomas Rau. Maar ook de regionale ondernemers zullen met hun verhaal ongetwijfeld een grote inspiratiebron zijn. Bezoekers kunnen volop meedenken en discussiëren tijdens dit plenaire gedeelte. 

Regionale beurs
Bedrijven en organisaties in de regio FoodValley tonen hun circulaire producten of diensten en Veenendaal4Fair en DeMaes Catering organiseren een proefmarkt in samenwerking met de mensen van Stichting Reinaerde.

Het bezoeken van DOE is gratis voor alle ondernemers en politici uit de FoodValley, alleen het aanmelden is verplicht en dat kan via www.BOVeenendaal.nl/DOE .