Dubbel verlies BSVO heren

12-11-2017, 20:00 | Lezersnieuws | Redactie BSVO

De heren van BSVO hebben de wedstrijd tegen koploper Nuovo 4 met 1-3 verloren, maar bovendien raakte Pieter Witschge geblesseerd aan zijn kuit. Het lijkt erop dat hij enige tijd uit de roulatie zal zijn.

BSVO en Nuovo 4 waren beiden zonder verlies en de teams steken tot nu toe ruim boven de anderen uit. Het gedegradeerde Nuovo wil graag terug naar de tweede klasse en het team was dan ook op volle oorlogssterkte naar Otterlo gekomen. BSVO had door omstandigheden maar 6 spelers en dus ook geen wissels.

In de eerste set ging het vanaf het begin gelijk op. Beide teams speelden om te winnen, maar er werden ook onnodige fouten gemaakt. Pas tegen het einde van de set wist Nuovo door te drukken, omdat BSVO moeite had met hun sterke service.

In het begin van set 2 nam BSVO een kleine voorsprong en die bleef tot het einde intact. Nuovo probeerde het nog wel, maar de achterstand bleek te groot en dus stond het weer gelijk.

In de derde set ging het mis bij Pieter Witschge. Bij een stand van 2-2 probeerde hij een bal te spelen, maar hij hoorde en voelde iets knappen in zijn kuit. Verder spelen bleek onmogelijk en dus moest BSVO verder met 5 spelers. Dat bleek een kansloze missie. BSVO was van slag, terwijl Nuovo slim gebruik maakte van de ruimte die er ontstond. De derde set was snel voorbij en hoewel BSVO het nog wel probeerde, konden de Otterlose mannen geen potten meer breken en won Nuovo met 1-3 de wedstrijd. Nuovo heeft nu 2 verliespunten minder dan BSVO en staat daarmee aan kop.

Programma:

Zaterdag 18 november, dames:

Tivoc - BSVO, 17.00 uur, Betuwehal te Tiel

Zaterdag 18 november, heren:

BSVO - Scylla 5, 17.00 uur, SERO te Otterlo