• De voorlezer stimuleert ouders actief mee te doen.

    Een coördinator

Dringend coördinatoren gevraagd

17-08-2017, 10:41 | Lezersnieuws | L. Roerink

Stapt u op de VoorleesExpress Ede?

VoorleesExpress Ede zoekt voor september nog vier coördinatoren en tien enthousiaste voorlezers. VoorleesExpress is een project waarbij kinderen met een taalachterstand wekelijks worden voorgelezen door vrijwilligers. Als coördinator begeleidt u 5 voorlezers en "hun" gezinnen. U bezoekt elk gezin drie maal en zorgt voor een goede afstemming tussen gezin en voorlezer.

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken. Daaruit krijgt u een indruk van het werk (zie Flyer Coördinatoren) en leest u belevenissen van coördinator Annelies. Zij beschrijft vol enthousiasme wat ze zoal heeft meegemaakt in de 20 weken van het coördineren. Haar stuk heet: "Belevenissen van een coördinator". Wilt u meer sfeer proeven en voorvallen uit de praktijk lezen? Snuffelt u dan eens in onze Nieuwsbrieven onderaan onze website.

Aanmelden kan via www.voorleesexpress.nl/locatie/ede met de knop "Meld je aan als vrijwilliger". Marouska Soltveit neemt daarna contact met u op. Zij nodigt u uit om op korte termijn een intakegesprek te voeren.