• Deelnemers van Project Kansrijk tijdens de CV training.

    Arie Alderliesten

Deelnemers Project Kansrijk krijgen CV training

12-02-2019, 14:24 | Lezersnieuws | arie

Op vrijdagavond 8 februari kregen deelnemers van Project Kansrijk, in het Kernhuis, een training waarin hen werd uitgelegd hoe zij een CV (Curriculum Vitae) konden maken. Aan het eind van de training hadden alle aanwezige deelnemers hun eigen CV gemaakt. De training werd gegeven door jongerenwerkers van Malkander en werd ondersteund door medewerkers van Studiecentrum het Kernhuis.

De CV training is de eerste training in een reeks van drie. De trainingen die nog zullen volgen zijn; een sollicitatietraining en een training “omgaan met geld”.      De trainingen zijn bedoeld ter ondersteuning van de doorstroom vanuit Project Kansrijk naar een zelfstandig verworven bijbaan.

Project Kansrijk is een project waarin jongeren van 13 tot en met 16 jaar, uit de wijken Veldhuizen en Kernhem, de kans krijgen om hun startkwalificatie te verbeteren.          Dit doen zij door het opdoen van werkervaring bij één van de deelnemende organisaties en door het bijwonen van genoemde trainingen en evaluatiegesprekken.

Organisaties die een werkplek willen aanbieden aan deelnemers van Project Kansrijk, kunnen contact opnemen met de projectmedewerkers:

Arie Alderliesten: aalderliesten@malkander-ede.nl      Vincent Koelewijn: vkoelewijn@malkander-ede.nl