• "Alleen is toch maar alleen, nietwaar?

    pixabay.com

Daar zit je dan met je goede gedrag

11-08-2017, 10:10 | Lezersnieuws | Jan Smit

Ede (Gld) - Vandaag heb ik het initiatief genomen om een virtuele huiskamer op te zetten op Facebook. Daarmee wil ik graag een handreiking doen naar inwoners van de Gemeente Ede in Gelderland om deel te nemen aan een gezellige online ontmoetingsplek. Maar ja, daar zit ik dan mooi in m'n eentje op de bank, dat praat wat moeilijk nietwaar?

Och ik klets in m'n hoofd ook wel eens wat vaker in mezelf, wanneer ik bijvoorbeeld in mijn eentje thuis zit. Maar ik geef graag toe, alleen op de bank zitten is niet zo gezellig dan wanneer je het gezelschap van een ander erbij hebt.

Mocht je dus in de plaats Ede of een van de 'buurtdorpen', zoals Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, De Klomp, Lunteren, Otterlo en Wekerom, of de bij Ede behorende 'buurtschappen' wonen, voel je vrij om hier dan deel te nemen aan de gesprekken.

Organiseer jij zelf in deze omgeving gezelligheids activiteiten, dan mag je hier gebruik maken van de evenementen agenda om die aan te kondigen (liever geen posts, want die moet ik na afloop van het evenement weer weghalen om het hier een beetje overzichtelijk te houden).

Gezelligheid kent geen tijd

Dat zeiden we vroeger vaak wanneer een feestje of familie ontmoeting wat langer duurde dan gepland. Dat motto wil ik ook graag voor deze Community en de daarbij behorende Facebookgroep ook hanteren. Ik zal daarom als initiatiefnemer van 'De Huiskamer van Ede' veelvuldig online aanwezig zijn om zelf ook gespreksonderwerpen te starten en te reageren op posts van mensen die graag een gesprekje aan willen gaan.

Ik hoop dat er snel wat mensen bij mij op de bank komen zitten en het gezellig gaan maken in 'De Huiskamer van Ede', want zeg nou zelf: Alleen is toch maar alleen, nietwaar?

Facebookpagina: https://www.facebook.com/De-Huiskamer-van-Ede-1643177509088705/

Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/dehuiskamervanede/