• Winnaars BEE 2018

    Fabian Boot

Business Event Ede in een nieuw jasje

13-05-2019, 09:11 | Lezersnieuws | laura

Goed nieuws voor ondernemend Ede, want dit jaar gaat het Business Event Ede weer door. Op maandag 14 oktober 2019 vindt de 15de editie plaats. Edese bedrijven die zich onderscheiden op hun vakgebied kunnen vanaf heden aangedragen worden voor een plaats op het podium. 

 

Het voortbestaan van het Business Event Ede was enige tijd onzeker. Arnaud Wilod Versprille is met Olenz Notarissen al jaren betrokken. ‘Het evenement is veel te mooi om verloren te laten gaan, dus hebben wij als Olenz de rechten gekocht van de curator. We gaan het natuurlijk niet zelf organiseren, dus hebben wij de rechten ‘om niet’ overgedragen aan de verschillende bedrijfsorganisaties van Ede. Zij gaan gezamenlijk onder één vlag het Business Event Ede voortzetten’.

 

Inmiddels hebben veel oude én nieuwe sponsors zich enthousiast gecommitteerd aan het ondernemersspektakel, zoals onder andere Rabobank Vallei en Rijn, gemeente Ede, Autobedrijf Bochane, Schuiteman Accountants en vele andere enthousiaste sponsors. Deze editie van het Business Event Ede wordt extra bijzonder, omdat dit het 15de jaar is dat dit populaire ondernemersevent wordt gehouden. Speciaal voor dit jubileumjaar maken we er een extra feestelijke editie van. Achter de schermen wordt hard aan het programma gewerkt. ‘We hebben gekeken naar de leerpunten van afgelopen jaren en met deze nieuwe enthousiaste organisatie gaan we er een mooi event van maken waar Ede met recht trots op kan zijn.’ 

 

Vanaf nu kunnen er weer bedrijven voorgedragen worden in de drie categorieën Jonge onderneming/ondernemer, MKB/Detailhandel en Grootzakelijk. Alle genomineerden maken tijdens het event kans op de RABO PUBLIEKSPRIJS. Kent u of heeft u een bedrijf dat zich onderscheidt van de concurrentie, dat economisch succesvol is, oog heeft voor duurzaamheid en MVO en dat een plaats verdient op het podium? Ga dan naar www.businesseventede.nl.