BSVO dames beginnen 2018 met winst

21-01-2018, 21:00 | Lezersnieuws | Redactie BSVO

In de eigen SERO begonnen de dames van BSVO goed aan het nieuwe jaar, want concurrent Gemini 4 werd met 3-1 verslagen. Dankzij deze vier punten nemen ze afstand van de onderste plaatsen in de eerste klasse.

De Otterlose dames begonnen goed aan de wedstrijd, want met hun service werd Gemini voortdurend onder druk gezet. Daardoor konden de speelsters ontspannen spelen en dat leverde mooie aanvallen op. Daar stond tegenover dat het ervaren Gemini door hun jonge spelverdeelster toch aardig in het spoor van BSVO kon blijven.

In de eerste drie sets klopte het allemaal en daardoor stonden ze ook steeds voor op de dames uit Elst. Als het aanvallend niet kon, wist BSVO ook de gaten in de verdediging goed te vinden, want Gemini liet regelmatig ruimte achter de midspeelster en ook de hoeken boden de mogelijkheid tot prikballen.

In de laatste set wist Gemini het spel van BSVO toch te ontregelen en dat leverde een terecht punt op. BSVO had dit punt zelf kunnen gebruiken, want daardoor blijft de middenmoot nog uit het zicht. Vrijdag speelt BSVO tegen Agilitas en een overwinning zou voor nog meer lucht zorgen op de ranglijst.

Programma:

Vrijdag 26 januari, dames:

Agilitas - BSVO, 20.30 uur, Valkenhuizen te Arnhem