• Chocolade Herenschoen

    Elma de Jong - Helsloot

Bonbonnerie Melk&Puur, verrassend veel aanbod.

12-06-2019, 14:41 | Lezersnieuws | Elma

Melk&Puur zit op de hoek Molenstraat / Grotestraat, ingang van het centrum, of juist aan het eind ervan. Sinds afgelopen week staan er bij Melk&Puur heerlijk zittende terras stoelen. Een mooi plekje om te genieten van iets lekkers, met altijd wat te zien. Ook binnen in de winkel heb ik een gezellig zitje. 

De La Boheme bonbons blijven favoriet, maar daarnaast is er Thee van Eversdal, Advocaat van de Eekhoeve, de doe het zelf likeur van Pineut, Jams, Boterkoek, Amandelcake en meer van Elmade.

Elke dag is er naast de bonbons ook eigengemaakt gebak verkrijgbaar. Het aanbod hierin wisselt wel, vraag dus even wat het aanbod van de dag is.

Ook voor vaderdag kunt u bij Melk&puur terecht voor heerlijke cadeaus. In diverse prijsklasse, zo is er altijd wel een passende verrassing te vinden. Desgewenst kunt u uw eigen schaal o.i.d. meenemen waarop ik dan zorg dat deze naar smaak gevuld en mooi verpakt wordt. Naast de mooie rode chocolade pumps is er nu tevens een herenschoen van chocolade bij Melk&Puur te vinden. Volg Melk&Puur op facebook. 

Eigenlijk kan je het beste regelmatig even binnen komen om eens rond te kijken. Er is zoveel, te zien bij Melk&Puur, het lekkere winkeltje van Elmade. 

Voor het bestellen van een relatie geschenk kunnen ook bedrijven bij Melk&Puur terecht. In overleg zorg ik voor een passend aanbod, waarin uw eigen smaak en stijl kan worden verwerkt. 

Via facebook, Melk&Puur blijft u altijd op de hoogte.