BC Netwerk 1 deelt de punten met BC Barneveld.

06-11-2017, 15:40 | Lezersnieuws | BC Netwerk Ede

Afgelopen zaterdag mocht het 1e team van BC Netwerk weer aantreden in de badminton competitie, uit tegen een lastige tegenstander BC Barneveld. In de herendubbel kwamen Peter en Mike net te laat in hun spel, waardoor deze nipt verloren werd. Gelukkig werd dit gecompenseerd door een prima overwinning van de Edese dames in de damesdubbel. Marieke en Wendy wist in 2 sets te winnen waardoor de tussenstand 1-1 was en er aan de singles begonnen kon worden.

Tobi kwam op beslissende momenten net te kort, waardoor de 1e herensingle naar Barneveld ging en de stand op 2-1 kwam. Gelukkig werd ook deze partij weer gecompenseerd door een dame. Marieke wist haar partij knap in 3 sets te winnen, waardoor er 2-2 op het scorebord stond. Mike mocht vervolgens aantreden in de 2e herensingle, maar deze partij ging weer naar Barneveld, waardoor er weer tegen een achterstand aangekeken werd, 3-2. Gelukkig mocht er weer een Edese dame in actie komen en Wendy wist haar partij netjes te winnen waardoor de stand weer gelijkgetrokken werd naar 3-3.

Het zou dus nu op de mixen aankomen. De 1e mix werd door Marieke en Tobi verloren, 4-3 voor Barneveld. De 2e mix ging gelukkig juist weer naar Netwerk en Peter en Wendy wisten dus de eindstand van 4-4 op het bord te zetten.

Al met al een prima uitslag, 4 punten uit tegen een directe concurrent is prima, plus het gevoel dat er thuis meer uit te halen is geeft goede hoop voor de return!

Overige uitslagen:

Culemborg 2 - Netwerk 2 3-5

de Lobbers 1 - Netwerk 3 6-2

WSV Bad. J1 - Netwerk J1 5-3

Smashing J2 - Netwerk J2 1-7

Culemborg J3 - Netwerk J3 5-1

Smashing J4 - Netwerk J4 6-0

Voor meer informatie, www.bcnetwerkede.nl