• Alex Hanegraaf met award

    Ineke van Klei
  • Focwa autoschadeaward

    A.Hanegraaf
  • ABS Hanegraaf en Heij

    A.Hanegraaf

ABS Autoherstel Hanegraaf en Heij trotse winnaar Focwa Autoschade award Gelderland

09-10-2017, 11:10 | Lezersnieuws | A.Hasnegraaf

Ede, 5 oktober 2017

ABS Autoherstel Hanegraaf en Heij trotse winnaar Focwa Autoschade Award

Tijdens het jaarlijkse Focwa congres van woensdag 4 oktober heeft ABS Autoherstel Hanegraaf en Heij uit Ede de award gewonnen voor beste autoschadeherstelbedrijf in de provincie Gelderland. De uitslag is het resultaat van een klantenonderzoek op initiatief van branchevereniging Focwa en Tevreden.nl.

Een kwalitatief goede schadereparatie is een voorwaarde en ook uit deze reviews blijkt dat het schadeherstelbedrijf de klant zoveel mogelijk moet kunnen ontzorgen in het hele schadeherstelproces. Maar ook oog voor detail, aandacht voor klanten, flexibiliteit en communicatie waren veelgehoorde toelichtingen in de klantenreviews.

'Onze klantenreviews worden allemaal bekeken en gescand op verborgen tips om het de volgende keer beter te doen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand een 9 geeft maar in het opmerkingenveld iets zegt over de schoonmaak van de leenauto. Het helpt enorm dat we juist die kleine details van klanten meekrijgen', aldus Alex Hanegraaf van ABS Autoherstel Hanegraaf en Heij.

In maar liefst zes regio's vielen de awards in handen van een ABS Autoherstel bedrijf. In totaal waren 17 ABS-bedrijven genomineerd in 11 regio's.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ABS Autoherstel is met 79 vestigingen een van de grootste schadeherstelketens van Nederland. Het herstellen van autoschade is de kern van de activiteiten. Doel is de automobilist volledig te ontzorgen door allerlei diensten en producten onder één dak aan te bieden. Zo kan men bij ABS Autoherstel bijvoorbeeld ook terecht voor glasherstel, banden en caravan- en camperschade.

----------------------------------------------------------------------------------------------------